Elérhetőségek | Írjon nekünk
Központi telefonszám: +36 (42) 406 622
Központi e-mail cím: adotippkft@chello.hu
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép az adotippkft.hu portál valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha külön nyilatkozatot nem tesz annak vonatkozásában.

Az adotippkft.hu portálon található tartalom az Adótipp Kft. (a továbbiakban: Cég) szellemi tulajdona (kivéve a külső hivatkozások tartalmai, ezeknek minden esetben feltüntetjük származását).

A Cég fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A Cég ügyvezetőjének előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A portál tartalmának egyes részeit –kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. Az adotippkft.hu portál teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll, abból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Cég ügyvezetőjének előzetes írásbeli engedélye nélkül a portál tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is (kivételt képeznek azok az oldalak, ahol mi magunk lehetőséget adunk Facebook-os megosztásra, elküldésre).

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Cég követelheti a jogsértés abbahagyását és az ebből eredő kár megtérítését.

Az adotippkft.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.