Elérhetőségek | Írjon nekünk
Központi telefonszám: +36 (42) 406 622
Központi e-mail cím: adotippkft@chello.hu
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelem

Az adotippkft.hu portál az Adótipp Kft. (továbbiakban: Cég) tulajdona. A portál használata során megadott adatokat a portálon található szolgáltatások használata céljából kezeljük. Ön önkéntes, kötelezettségektől mentes felhasználó, ezáltal hozzájárul adatai kezeléséhez.

Az Ön által megadott személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezeljük, azokat az Ön előzetes hozzájárulása nélkül harmadik személy részére nem tesszük hozzáférhetővé (pl.: Kapcsolat->Írjon nekünk (Kapcsolat űrlap) oldalon megadott adatok). A cég -mint adatkezelő- adatfeldolgozót nem vesz igénybe.

Ön a honlapot ingyenesen és anélkül látogathatja, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia. A honlapot regisztráció nélkül látogathatja, és az ott elérhető szolgáltatásokat ingyenesen veheti igénybe. A honlap meghatározott részeihez való hozzáférés azonban látogatóink részére korlátozott (pl. regisztrált felhasználóink (ügyfeleink) részére bővebb, rájuk vonatkozó információk is vannak a honlapunkon).

Az Ön számítógépének internet címét (IP-cím) - az Ön személyazonosságához nem kapcsolható módon - rendszerünk naplózza, hogy ezen statisztikai adatok elemzése alapján a cég megismerje, hogy mely szolgáltatása iránt érdeklődnek.

Felelősség korlátozása

A Cég a honlapon található tartalomért a felelősségét az alábbiak szerint korlátozza. A cég az adotippkft.hu portál adattartalmának hitelessége és pontossága érdekében mindent tőle telhetőt elkövet és a lehető legnagyobb körültekintéssel jár el. A cég semmilyen felelősséget nem vállal a portál ingyenes tartalmának megbízhatóságáért, teljességéért, helyességéért, bárminemű felhasználásával összefüggésben esetegesen bekövetkező károkért.

A Cég által üzemeltetett adotippkft.hu portál a cégen kívül álló személyek által üzemeltetett oldalakra mutató linkeket is tartalmaz, amelyek tartalmáért a cég kizárja felelősségét.